Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυξάνονται οι καταγγελίες χρηστών Nintendo Switch για παραβίαση των λογαριασμών τους

*
Όλο και πληθαίνουν οι αναφορές κατόχων Nintendo Switch, σχετικά με προσπάθειες παραβίασης των προσωπικών τους λογαριασμών. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα σχετικά forums έχουν γεμίσει από τέτοιες καταγγελίες και οι προσπάθειες για παράνομη είσοδο σε λογαριασμούς έχουν πραγματοποιηθεί από χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Χιλή και η Ρωσία.

Πολλοί από τους χρήστες, οι λογαριασμοί των οποίων παραβιάστηκαν και είχαν συνδεδεμένο λογαριασμό Paypal, αναφέρουν ότι χρησιμοποιήθηκαν χρήματά τους με σκοπό την αγορά VBucks στο Fortnite.


Για την ώρα η Nintendo δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση επί του θέματος. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις πριν λίγες μέρες, η Nintendo είχε συστήσει στους χρήστες να επιλέξουν το λεγόμενο 2-Step Verification για τους λογαριασμούς τους, που προσφέρει υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά και χρησιμοποιεί το δωρεάν Google Authenticator app για τηλέφωνα iPhone και Android. Πρόκειται για μια πολύ καλή λύση, ιδιαίτερα αν έχετε συνδεδεμένο λογαριασμό Paypal ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο πληρωμής.

Τουλάχιστο, κάνοντας sign in στο Nintendo Account website θα μπορείτε να έχετε πλήρη άποψη περί του ιστορικού προσπέλασης του λογαριασμού σας και θα μπορείτε να έχετε πληροφήρηση για τις τοποθεσίες από όπου έχουν γίνει προσπάθειες εισόδου, είτε νόμιμης είτε παράνομης.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*