Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά είναι τα νέα NES και SNES games που έρχονται στο Nintendo Switch Online σύντομα (video)

*
Η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα τους τίτλους NES και SNES που θα προσφερθούν δωρεάν στους συνδρομητές του Nintendo Switch Online μέσα στις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, στο Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online app θα προστεθούν στις 18 Δεκεμβρίου τα Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!, The Ignition Factor, Super Valis IV και Tuff E Nuff, ενώ στο Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online app το Nightshade. Στην ιαπωνική αγορά, τα Super Nintendo Entertainment System games είναι τα Donkey Kong Country 3: Dixie Kong’s Double Trouble!, The Ignition Factor, Kunio-kun no Dodgeball da yo Zenin Shuugou και Sugoi Hebereke, ενώ το Nintendo Entertainment System game είναι το Ping Pong. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*