Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτά τα παιχνίδια αποχωρούν από το Xbox Game Pass τον Ιούλιο

*
8 παιχνίδια θα βγουν από το Xbox Game Pass τον Ιούλιο, οπότε και έχετε λιγότερο από δύο εβδομάδες για να τα απολαύσετε. Αυτά είναι τα επιβεβαιωμένα προς το παρόν και η πιο σημαντική απώλεια θα είναι αυτή του Monster Hunter World. Ακόμη, επιβεβαιώθηκε πως στις αρχές του επόμενου μήνα αποχωρεί το SoulCalibur 6, αλλά και τα Marvel vs Capcom: Infinite, Battle Chasers: Nightwar, The Messenger, Mistover, και  Out of the Park Baseball 21. Αυτές τις μέρες αφαιρέθηκαν από την υπηρεσία και τα Ace Combat 7: Skies Unknown, Night Call, West of Dead, Wizard of Legend και Observation. Σε όλα αυτά πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε την προσθήκη σημαντικών κυκλοφοριών όπως τα For Honor, Darkest Dungeon, Yakuza: Like a Dragon και Backbone, καθώς και των 10 τίτλων της Bethesda, όπως τα DOOM, Dishonored: Death of the Outsider, The Evil Within 2, Wolfenstein 2 και Fallout.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*