Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτή είναι η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση του PS5 και υπόσχεται ένα νέο κοσμο (video)

*
Update 16:00μμ 
Πριν λίγο η Sony, μεσω του PlayStation Blog δημοσίευσε μια εκτεταμένη έκδοση του πρώτου clip, το οποίο έχει τον τίτλο "Play Has no Limits".



Και το επίσημο ελληνικό κανάλι του PlayStation ακολούθησε λίγο αργότερα.



Η πρώτη διαφήμιση της Sony Interactive Entertainment για το PS5 εμφανίστηκε online και το κεντρικό σύνθημα είναι "Welcome to a New World". Για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο στα ουγγρικά αλλά λογικά θα κυκλοφορήσει και σε άλλες γλώσσες.

Δεν αποκλείεται η εν λόγω διαφήμιση να αποτελέσει την αρχή για μια σειρά ανακοινώσεις, όπως η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή της νέας κονσόλας. Σύμφωνα με όσα έχουν ως τώρα γίνει γωνστά, το PS5 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων την προσεχή εορταστική περίοδο και υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2020. Αναμένουμε δύο εκδόσεις. Τη Standard και τη Digital-Only Edition, που θα έρθει δίχως οπτικό μέσο.

Η Sony υπόσχεται ασυναγώνιστες ταχύτητες, τομέας στον οποίο θα βοηθήσει η προσθήκη SSD και backwards compatibility με παλαιότερους τίτλους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*