Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το Revolver, το φουτουριστικό game της BioWare που προοριζόταν ως sequel του Jade Empire

*
Η BioWare εργάστηκε από το 2005 έως και το 2008 πάνω σε ένα videogame με την κωδική ονομασία Revolver που θα ήταν και πνευματικός διάδοχος του Jade Empire. To σχετικό art είδε το φως της δημοσιότητας εδώ και μερικές ώρες, μέσω του artist Matt Rhodes που το ανέβασε στο ArtStation. O Rhodes εργάζεται ως art director στην BioWAre και έχει εμπλοκή στα Jade Empire, Mass Effect Trilogy και Dragon Age. Η ίδια η εταιρεία αποκάλυψε το game στο πρόσφατο βιβλίο της BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360. Ταξίδευε τους παίκτες στο κοντινό μέλλον σε έναν ανοιχτό κόσμο με πολλά στοιχεία sandbox και parkour, ενώ κάποια στιγμή δόθηκε στην Big Sandwich Games για να το ολοκληρώσει. Μετά από αρκετές αλλαγές, το Revolver μπήκε οριστικά «στον πάγο». Μπορείτε να δείτε όλο το σχετικό art που δημοσιεύτηκε, με ένα click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*