Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτός είναι ο συλλέκτης που αγόρασε το Nintendo PlayStation έναντι 360 χιλ. δολαρίων

*
Η δημοπρασία για το σούπερ συλλεκτικό Nintendo PlayStation «έκλεισε» μέσα στο Σαββατοκύριακο με ένα ποσό κοντά στα 360 χιλιάδες δολάρια και ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τον νέο ιδιοκτήτη του. Σύμφωνα με το Forbes, είναι ο Greg McLemore, ιδρυτής του Pets.com. Ξεκίνησε την επιχειρηματική του πορεία με αυτό το site στις αρχές των 90s και του αγόρασε το μισό η Amazon και γενικά ο ίδιος έβγαλε αρκετά χρήματα, σε σημείο που να τα ξοδεύει πλέον για να «χτίσει» τη συλλογή του με video games, κονσόλες και άλλα κομμάτια της ιστορίας της βιομηχανίας.



Ο ίδιος σημειώνει στο Forbes πως έχει στόχο να δημιουργήσει ένα μουσείο με τις κονσόλες, τα games και τα arcade machines του. Υπενθυμίζεται πως το Nintendo PlayStation ανακαλύφθηκε στην αποθήκη του Terry Diebold, ο οποίος και το είχε αγοράσει 75 δολάρια σε μια δημοπρασία και το αποθήκευσε μέχρι να το βρει κάποια στιγμή ο γιός του και να ξεκινήσει όλη αυτή η διαδικασία πώλησης. Ο McLemore σημείωσε πως σε κάποια χρονική στιγμή προσέγγισε τους Diebolds για να τους προτείνει 100 χιλιάδες δολάρια για την αγορά του. Αυτό είναι και ένα από τα 200 κομμάτια που παρασκευάστηκαν και ήταν το τελευταίο prototype της συνεργασίας ανάμεσα σε Sony και Nintendo για ένα CD-ROM drive του SNES, που τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*