Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αόρατοι χαρακτήρες λόγω glitch στο Call of Duty: Warzone

*
Το μεγάλο update του Call of Duty: Warzone που έγινε στις 16 Δεκεμβρίου, δυστυχώς συνοδευόταν και από ένα σημαντικό glitch. Το εν λόγω glitch κάνει τους παίκτες αόρατους, αλεξίσφαιρους, και ο μοναδικός τρόπος να πεθάνουν είναι με κάποια έκρηξη ή να τους πατήσει όχημα. Το πρόβλημα έχει εξοργίσει την κοινότητα των παικτών, μιας και κάποιοι το εκμεταλλεύονται για να πετύχουν πολυάριθμα kills που τους επιτρέπουν να αναδεικνύονται νικητές. Από πλευράς της η Activision υπόσχεται ότι η κατάσταση θα διορθωθεί σύτομα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα patch του Warzone περιέχει glitch. Τον Σεπτέμβριο, υπήρξε ένα ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς οι παίκτες μπορούσαν να οδηγήσουν τα οχήματα τους εκτός χάρτη, και ως συνέπεια να κρασάρει ολόκληρος ο server. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόσφατο glitch του Battle Royale της Activision.
Invisible hackers now... from r/CODWarzone
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*