Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση κερδών για το Fortnite το Μάιο

*
Σύμφωνα με τη μηνιαία έκθεση της SuperData Arcade, τα έσοδα το Fortnite για το μήνα Μάιο 2019, ανήλθαν σε $203 εκ. σε όλες τις πλατφόρμες. Αριθμός που είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο για τον Απρίλιο του 2019, αλλά χαμηλότερος από τις πωλήσεις τον Μάιο του 2018.

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε η μείωση κερδών για το FIFA Ultimate Team σε σχέση με το περασμένο έτος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το Μάιο του 2019, οι παίκτες ξόδεψαν $93 εκ. νούμερο μικρότερο σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, που κατά ένα μέρος οφείλεται στο γεγονός οτι φέτος δεν υπάρχει έξτρα World Cup mode.


Όσο για το PlayerUnknown’s Battlegrounds, συνεχίζει να πουλάει εκατομμύρια αντίτυπα. Το μήνα που προηγήθηκε οι ψηφιακές πωλήσεις του PUBG σε PC και κονσόλες έφτασαν τα 4,7 εκ. κόπιες, γεγονός που το διατηρεί στα κορυφαία shooters της σύγχρονης εποχής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*