Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βελτιώνεται σταδιακά το emulation του N64 στο Nintendo Switch Online

*
Το πρόσφατο update του Nintendo Switch Online δείχνει ότι η ιαπωνική εταιρεία βελτιώνει σταδιακά το emulation του N64 που έχει δεχτεί έντονη κριτική. Όπως παρατηρήθηκε όταν λανσαρίστηκε, κάποια παιχνίδια παρουσίαζαν σημαντικές καθυστερήσεις στον ήχο, σε αλλα υπήρχαν προβλήματα με τα γραφικά- όπως το The Legend of Zelda: Ocarina of Time και το πιο ενοχλητικο ήταν η έλλειψη button mapping.

Πάντως μετά το τελευταίο update εξαφανίστηκε ένα πρόβλημα με τα γραφικά του The Legend of Zelda: Ocarina of Time που αφορούσε το transparency σε water textures του τίτλου και όπως παρατηρεί ο dataminer LuigiBlood, έχει βελτιωθεί η δυνατότητα της εφαρμογής στη διαχείριση παρόμοιων καταστάσεων.


Πάντως παραμένουν θέματα όπως η απουσία της ομίχλης από το Zelda και προβλήματα μετα γραφικά των Yoshi’s Story, Paper Mario και Dr. Mario. Ακόμα, οι χρήστες συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για τη μη υποστήριξη του Controller Pak, της κάρτας μνήμης του N64. Σύμφωνα με τον LuigiBlood, η λειτουργικότα υπάρχει στον κώδικα του emulator code για τα Controller Paks, όμως δεν είναι προσβάσιμη από τους χρήστες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*