Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς φέρνει το νέο update του FIFA 20

*
Η EA Sports μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο κύριο update για το FIFA 20. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση, η ομάδα ανάπτυξης προχώρησε σε βελτιώσεις που έχουν να κάνουν με το Volta, το Career Mode και το FIFA Ultimate Team. Πιο συγκεκριμένα, μετά την εγκατάσταση του update οι παίκτες θα διαπιστώσουν καλύτερη απόκριση στις ντρίπλες, όταν δεν χρησιμοποιούν modifiers ή skill moves κι αυτό για ποδοσφαιριστές που έχουν βαθμολογία 80 ή υψηλότερη σε Dribbling, Agility και Balance. Επίσης οι τερματοφύλακες διώχνουν ακόμα πιο μακριά την μπάλα, όταν κάνουν απόκρουση η οποία πιθανό να μεταφέρει και πάλι την κατοχή στην αντίπαλη ομάδα και μειώνεται η αποτελεσματικότητα των Lofted Ground Passes και Lofted Through Passes.

Αναφορικά με το Volta, το μειώνει τα αντανακλαστικά των τερματοφυλάκων. Ακόμα μειώνεται η πιθανότητα να υπάρχει αρνητικός αντίκτυπος, όταν μια ντρίπλα πραγματοποιείται κοντά σε τοίχο. Αλλαγές υπάρχουν και στα blocking animations που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν ανακριβή.




Όσοι τώρα ασχολούνται με το FUT, θα διαπιστώσουν αλλαγές στην εύρεση Multi-Swap στο Squad Screen και στο Squad Building Challenge Screen, συν την πρόσθεση μια νέας λειτουργίας στο Multi-Swap. Τέλος, ο οπτικοακουστικός τομέας δεν έχει μείνει εκτός βελτιώσεων. Για παράδειγμα, κάποια προβλήματα στον οπτικό τομέα όταν παίζετε Mystery Ball έχουν επιλυθεί και το σημαντικότερο είναι η προσαρμογή της σκίασης και του φωτισμού, ανάλογα με την εκάστοτε ώρα που διεξάγεται ένας αγώνας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    EA Sports

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*