Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βολές κατά της Nintendo για την απόφαση να κλείσει τα eShops του Wii U και του 3DS

*
Ο οργανισμός Video Game History Foundation στρέφεται εναντίον της Nintendo, λόγω της απόφασης της ιαπωνικής εταιρείας να διακόψει τη λειτουργία των eShops του Wii U και του 3DS το επόμενο έτος. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να "χαθουν" περίπου 1.000 παιχνίδια που κυκλοφορούν αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, μερικά από τα οποία είναι αποκλειστικότητες του Wii U και του Nintendo 3DS, οπότε δεν θα είναι δυνατή η απόκτησή τους με νόμιμο τρόπο.

Ο οργανισμός κατηγορεί την εταιρεία ότι δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε τα παιχνίδια αυτά να συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα μέσω την νόμιμης οδού. Κατανοεί την επιχειρηματική πραγματικότητα που οδήγησε σε αυτή την απόφαση, όμως δεν κατανοεί ποια οδό πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν οι fans στο μέλλον, σε περίπτωση που θελήσουν να ασχοληθούν με κάποιο από αυτά τα παιχνίδια. Συνεχίζει λέγοντας ότι ως μέλος της Entertainment Software Association, η Nintendo απαγορεύει τη δημιουργία βιβλιοθηκών που παρέχουν νόμιμη πρόσβαση σε παιχνίδια της, κάτι που είναι καταστροφικό για την ιστορία των video games και παροτρύνει την εταιρεία να σκεφτεί ξανά τη θέση που έχει πάρει για να βρει μια λύση με υπάρχοντες οργανισμούς.


Από την άλλη, ο ιδρυτής του Video Game History Foundation προχώρησε ακόμα παραπέρα, λέγοντας ότι οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν jailbreak τα συστήματά τους, προκειμένου να μπορέσουν να παίζουν με ψηφιακές κόπιες στο μέλλον.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • H Nintendo δυστυχως εχει δειξει στο περασμα του χρονου οτι ειναι μεγιστοι φραγκοφονιαδες.Εδω για να πεσει η τιμη παιχνιδιου σε σημαντικο ποσοστο πρεπει να ερθει η δευτερα παρουσια.

*