Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βροχή τα μόνιμα bans στο Call of Duty: Warzone

*
Από την ημέρα που λανσαρίστηκε το Call of Duty: Warzone, η Activision έχει προχωρήσει σε περισσότερα από 50.000 μόνιμα bans παικτών, που με πλάγιους τρόπους προσπαθούσαν να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.

Σε σχετικό blog post στην ιστοσελίδα της, η Activision αναφέρει ότι επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε όλους τους παίκτες του free-to-play battle royale game που συμπεριφέρονται κατ' αυτόν τον τρόπο. Οι ομάδες της Activision εργάζονται αδιάκοπα προκειμένου να υπάρχει ανά πάσα στιγμή έρευνα των δεδομένων και εντοπισμός πιθανών cheaters, όπως aim bots, wallhacks και πολλά άλλα, κάτι που θα διασφαλίσει μέχρι ενός βαθμού το λεγόμενο fair play.


Επιπλέον, επειδή με βάση την εμπειρία, τέτοιες συμπεριφορές δεν πρόκειται να εξαλειφθούν, η Activision θα ενημερώνει σε τακτική βάση σχετικά με τα νεότερα bans.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*