Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γάμος Mr. Robot και Telltale;

Όταν αποκαλύφθηκε ότι η Telltale ετοιμάζει παιχνίδι σχετικό με την τηλεοπτική σειρά Mr. Robot, η φαντασία πλημμύρισε με τις πιθανότητες. Αυτό που δεν πέρασε από το μυαλό είναι πως το Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.ipa ή Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk (σε iOS App Store και Google Play αντίστοιχα) θα είναι τίτλος αποκλειστικά για smartphones και tablets. Επιπλέον, εκδίδεται μεν, αλλά δεν αναπτύσσεται από την Telltale Games. Τη σχετική υποχρέωση ανέλαβε το Night School Studio που ανέπτυξε και το Oxenfree.
Πρόκειται για text adventure που βασίζεται στην ιδέα ότι ο παίκτης βρίσκει το χαμένο τηλέφωνο ενός εκ των χαρακτήρων της σειράς και κάπως έτσι φτάνει να μπλέκεται στις δραστηριότητες του hacker group που ακούει στο όνομα fsociety. Ο παίκτης λαμβάνει μηνύματα και απαντά σε αυτά, σαν να είναι κι εκείνος μέρος του κόσμου της τηλεοπτικής σειράς. Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται πάντως, σχετίζονται με εκείνα του πρώτου κύκλου της σειράς, παρότι ήδη τρέχει ο δεύτερος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ambageo
    • Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το στόρι του παιχνιδιού (εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια κι αυτό το text adventure παίζει πολύ)

*