Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γίνετε άσσοι στις ανακαινίσεις με το Tools Up! (trailer)

Τα παιχνίδια που μοιάζουν με τη σειρά Overcooked είναι στη μόδα και ένα από αυτά, το Tools Up! υπόσχεται δεκάδες ώρες διασκέδασης. Αυτή τη φορά εσείς και οι φίλοι σας καλείστε σε ξέφρενες αναμετρήσεις που έχουν να κάνουν με την ανακαίνιση σπιτιών. Μάλιστα το παιχνίδι είναι άμεσα διαθέσιμο για Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 και Xbox Oneis και παρακάτω μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

Πίσω από την ανάπτυξη του Tools Up! βρίσκεται η The Knights of Unity, γνωστή για τη μεταφορά σε ηλεκτρονική μορφή του επιτραπέζιου παιχνιδιού Scythe. Βεβαίως η μετάβαση από αυτό το είδος παιχνιδιών σε ένα action co-op συνιστά ένα μεγάλο άλμα, όμως ο τρόπος με τον οποίο το studio χειρίστηκε το Scythe, δίνει αισιοδοξία για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με το Tools Up!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*