Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γαλλικό δικαστήριο αναγνωρίζει το δικαίωμα μεταπώλησης ψηφιακών τίτλων

*
Γαλλικό δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση που αναγνωρίζει το δικαίωμα του χρήστη να μεταπουλά έναν ψηφιακό τίτλο εφόσον το επιθυμεί, με αφορμή υπόθεση του 2015 και έχοντας στο “στόχαστρο” τη Valve και το Steam.

Σύμφωνα με το δικαστήριο ακόμα και αν ένας τίτλος έχει έρθει ψηφιακά στην κατοχή του παίκτη μετά από νόμιμη συναλλαγή, το συγκεκριμένο αντίτυπο του ανήκει και η πλατφόρμα δεν πρέπει να του αφαιρεί το δικαίωμα στην μεταπώληση. Η ίδια απόφαση επίσης αναφέρει πως αν ένας χρήστης εγκαταλείψει την πλατφόρμα, το Steam δεν μπορεί να κρατά όποιο ποσό υπάρχει στο Steam Wallet και αυτό πρέπει να επιστρέφεται στον παίκτη.


Η Valve φαίνεται έτοιμη για έφεση μιας και αν δεν αποδεχθεί την απόφαση, θα πληρώνει 3.000 ευρώ πρόστιμο την ημέρα για έως και έξι μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*