Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτη μυστικούς πράκτορες η νέα σεζόν του Fortnite (trailer)

Το Fortnite παραμένει ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια, παρά τα όσα προβλήματα εμφανίστηκαν τους τελευταίους μήνες. Χάρη σε μια σειρά από καταστάσεις, η Epic αναγκάστηκε να καθυστερήσει το δεύτερο μέρος του Chapter 2 και έτσι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σεζόν με μεγάλη διάρκεια. Πλέον με την έναρξη του Season 2: Top Secret, αλλάζουν αρκετά πράγματα.

Πρώτα απ' όλα το παιχνίδι θα γεμίσει skins μυστικών πρακτόρων και μεταξύ άλλων, ο Deadpool θα κάνει την εμφάνισή του ων "secret" Battle Pass skin, μαζί με το δικό του σετ δοκιμασιών. Οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν πλευρά, Ghost ή Shadow και ολοκληρώνοντας αποστολές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα battle pass variant για κάθε ένα από τους νέους χαρακτήρες. Ολοκληρώνοντας τις αποστολές του Challenge Table και εκπληρώνοντας μερικές ακόμα προϋποθέσεις στο παιχνίδι, η Epic θα σας προσφέρει 1.500 VBucks back," Epic says.





Εκτός του Top Secret theme, η Epic έχει προσθέσει ένα τεράστιο πολυτελές yacht, μια πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου, ένα οχυρωμένο καταφύγιο σε ηφαίστειο, μια έπαυλη και τα γραφεία της έδρας των πρακτόρων, που αποτελούν νέα σημεία ενδιαφέροντος. Έχοντας επιλέξει πλευρά, οι παίκτες θα πρέπει να εισβάλουν στη βάση των αντιπάλων, να θέσουν εκτός μάχης του φρουρούς και να διαφύγουν με πανίσχυρα όπλα.

Ακόμα, στα κρυσφύγετα υπάρχουν μυστικές δίοδοι που οδηγούν σε τυχαία αντικειμενα, είτε gadgets, είτε όπλα. Αυτές οι βάσεις αποτελούν την έδρα των NPCs και η εξολόθρευσή τους αποτελεί μέρος των στόχων του gameplay.

Εφόσον όλα κυλίσουν με βάση το πρόγραμμα, η σεζόν αυτή θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2020. Ως συνήθως, το Battle Pass κοστίζει 950 V-Bucks ή €10.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*