Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτο Assassin's Creed το πρώτο Humble Bundle του 2017

*
Σχεδόν όλες τις μεγάλες κυκλοφορίες της σειράς Assassin's Creed σας προσφέρει το πρώτο Humble Bundle του 2017 και μπορείτε να αποκτήσετε πολλές ώρες gameplay με λίγο κόστος. Συγκεκριμένα δίνοντας όσα εσείς θέλετε θα αποκτήσετε τα Assassin’s Creed Chronicles India, China, Russia αλλά και το πρώτο Assassin’s Creed. Αν ανεβάσετε την τιμή στα 7,05 ευρώ προσθέτετε στα παραπάνω τα Assassin’s Creed Liberation HD, Assassin’s Creed 3 (μαζί με το Tyranny of King Washington: The Infamy DLC) και την Deluxe Edition του Assassin’s Creed 2. Αν τελικά “τερματίσετε” το έξοδο και πάτε λίγο παραπάνω από τα 14,44 ευρώ θα λάβετε όλα τα παραπάνω αλλά και τα Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed Brotherhood. Μιας και μιλάμε για full της Ubisoft, όλα τα keys που θα αγοράσετε είναι αποκλειστικά για Uplay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*