Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γεμάτο αναμνήσεις έρχεται το Capcom Home Arcade

*
Η Capcom ανακοίνωσε το Capcom Home Arcade, μια συσκευή plug-and-play που θα περιλαμβάνει 16 κλασσικούς τίτλους. Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 25 Οκτωβρίου 2019 και η τιμή του έχει οριστεί στα €229,99. Όσοι ενδιαφέρονται να προπαραγγείλουν, μπορούν να το κάνουν άμεσα μέσω του Capcom Store Europe. Τα παιχνίδια που θα υπάρχουν προεγκατεστημένα στη συσκευή είναι τα 1944: The Loop Master, Alien vs. Predator, Armored Warriors, Capcom Sports Club, Captain Commando, Cyberbots: Fullmetal Madness, Darkstalkers: The Night Warriors, ECO Fighters, Final Fight, Ghouls ‘n Ghosts, Giga Wing, Meta Man: The Power Battle, Progear, Street Fighter II: Hyper Fighting, Strider, Super Puzzle Fighter II: Turbo. Απλά συνδέετε το Capcom Home Arcade στην τηλεόρασή σας μέσω του καλωδίου HDMI που θα βρείτε στη συσκευασία και το καλώδιο USB που επίσης παρέχεται σε παροχή ρεύματος και είστε έτοιμοι για παιχνίδι. Παρακάτω το σχετικό announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*