Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για F2P προοριζόταν το W40K: Dark Millenium Online

Σύμφωνα με τον Danny Bilson, πρώην διευθυντικό στέλεχος της THQ, το Warhammer 40k: Dark Millenium Online επρόκειτο να είναι free-to-play co-op RPG στο στιλ του Borderlands, προτού η THQ πάρει το δρόμο της χρεωκοπίας. Σύμφωνα με τον Bilson, το Warhammer 40,000 το οποίο ξεκίνησε ως MMORPG, τα πήγαινε πολύ καλά. “Ήταν ένα co-op τεσσάρων παικτών που ακολουθούσε τη λογική του jump-in jump-out. Ήμουν ενθουσιασμένος για το παιχνίδι και με την αφοσίωση που δείχναμε σε αυτό υπήρχε η πεποίθηση ότι θα κυκλοφορούσε το καλοκαίρι του 2013”.



Την εποχή εκείνη η THQ είχε αποφασίσει ότι η κυκλοφορία ενός συνδρομητικού MMO δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί. Έβλεπε άλλωστε και την αποτυχία του Star Wars: The Old Republic να ξεπεράσει τη βάση συνδρομητών του World of Warcraft. Παράλληλα βρισκόμενη ήδη σε δυσχερή οικονομική κατάσταση λόγω και της αποτυχίας του uDraw tablet, η THQ ήταν απρόθυμη να επενδύσει επιπλέον στο Dark Millenium Online. "Το παιχνίδι είχε πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μαχών ήταν πολύ διασκεδαστικό, ήταν γρήγορο, ήταν συναρπαστικό. Η δημιουργία του κόσμου ήταν φανταστική, όλα έδεναν απόλυτα μεταξύ τους. Πίστευα ότι είχε πάρα πολύ καλές προοπτικές” συμπλήρωσε ο Bilson.


Το The Witcher 3 Remastered βελτίωσε το πλέον αδύναμο κομμάτι του original

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*