Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για ποια smartphones σταματάει η υποστήριξη του Pokémon Home τον Ιούνιο;

*
Οι φίλοι του Pokémon Home με παλαιότερα smartphones ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα από τον Ιούνιο και μετά. Μια νέα ενημέρωση του τίτλου αναφέρει πως από τον Ιούνιο θα σταματήσει η υποστήριξη τηλεφώνων με τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Android 5, iOS 9, iOS 10, iOS 11, καθώς και στα iPhone 5s και iPhone 6. Αν έχετε κάτι από τα παραπάνω και θέλετε να συνεχίσετε την ενασχόλησή σας, θα πρέπει να συνδέσετε την συσκευή με το Nintendo Account σας για να μπορείτε μετά να το συνδέσετε αλλού. Για να το κάνετε αυτό, δεν έχετε παρά να μπείτε στο Nintendo Account από το μενού Settings > Accounts. Ευελπιστούμε -αν είστε στην ομάδα χρηστών που θα αντιμετωπίσει πρόβλημα- να μην ταλαιπωρηθείτε ιδιαίτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*