Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για πρώτη φορά σε κονσόλες το BPM: Bullets Per Minute (trailer)

Το rhythm shooter roguelike BPM: Bullets Per Minute θα κυκλοφορήσει και σε κονσόλες. Ο τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά για PC μέσα από το Steam το 2020 και στη συνέχεια υποστηρίχθηκε με επιπλέον περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων νέων χαρακτήρων, όπλων, επιπέδων δυσκολίας και αντικειμένων. Τώρα η Playtonic Friends ανακοίνωσε τη διάθεσή του για κονσόλες PlayStation και Xbox, δίχως όμως να μας ενημερώνει σχετικά με την ημερομηνία λανσαρίσματος, ή με τις εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν - δηλαδή για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S ή Xbox One.

Το BPM: Bullets Per Minute είναι μια μίξη Doom και Rock Band, ένα dungeon-clearing first-person shooter όπου οι πράξεις του παίκτη συνδέονται άμεσα με τη μουσική του rock soundtrack.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*