Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για το 2022 μεταφέρεται το Royal Court expansion του Crusader Kings III

*
Η Paradox Interactive ανακοίνωσε ότι το expansion του Crusader Kings III με τίτλο "Royal Court", δεν πρόκειται να γίνει διαθέσιμο πριν το 2022.

Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο expansion του Crusader Kings III, το βραβευμένο role playing strategy game που αντλεί θεματολογία από τον μεσαίωνα. Οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, καθώς οι αυλικοί τους μάχονται για να αποκτήσουν την βασιλική προσοχή. Ακόμα θα υπάρχουν μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά και μηχανισμοί, όχι μόνο για την διαμόρφωση των χώρων, αλλά και για την επιλογή των ανθρώπων που θα βρίσκονται και θα εργάζονται σε αυτούς. Επίσης θα προσθούν στο παιχνίδι η δυνατότητα εξέλιξης της κουλτούρας και της γλώσσας.


Βασικός λόγος για την αναβολή είναι ότι η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι ικανοποιημένη με την πρόοδο που έχει σημειωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*