Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για το 2022 πάει και το God of War: Ragnarok

*
Η Sony έκανε αρκετές ανακοινώσεις χθες, λόγω της συνέντευξη που παραχώρησε ο Jim Ryan, αλλά στα όσα ακούστηκαν είχαμε μια σημαντική απουσία: αυτή του God of War: Ragnarok. Όπως ήταν λογικό, οι απορίες ήταν αρκετές και γενικότερα πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν έγινε η παραμικρή αναφορά. Στην ερώτηση αυτή απάντησαν αρκετοί άνθρωποι της αγοράς που έχουν πρόσβαση στα studios και σε πληροφορίες εκ των έσω και η τοποθέτηση όλων ήταν πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε μέσα στο 2021 το νέο τίτλο της Sony Santa Monica Studio για το γνωστό και αγαπημένο franchise. Μάλιστα, ο Jason Schreier απάντησε και με έναν ιδιαίτερα δεικτικό τρόπο στο σχετικό ερώτημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Spinnet
    • E... μια η έλλειψη στοκ και μια οι απανωτές καθυστερήσεις τίτλων, για το 2022 μετατίθεται και η αγορά του PS5 και ησυχάζω.

*