Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για το 2023 πάει το Dragon Age 4

*
Οι πρώτες πληροφορίες από insiders της βιομηχανίας για την κυκλοφορία του Dragon Age 4 ξεκίνησαν να έρχονται και μιλούν για εμφάνιση του τίτλου το 2023. Συγκεκριμένα, ο Jeff Grubb σημείωσε σε ένα άρθρο του στο GamesBeat πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, η BioWare θα αρχίσει να επικοινωνεί αρκετά τον τίτλο μέσα στο 2022, ενώ η κυκλοφορία του αυτή τη στιγμή προγραμματίζεται για το 2023. Η ΕΑ, εννοείται πως, ακόμη δεν δηλώνει τίποτα επίσημα και απλά αναφέρει πως οι fans και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να περιμένουν πριν μάθουν κάτι παραπάνω. Ο τίτλος εκτιμάται πως θα παραμείνει πιστός σε μοντέλο single-player narrative adventure και θα χρησιμοποιεί κάποια στοιχεία multiplayer. Υπενθυμίζεται πως το Dragon Age 4 ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*