Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για το καλοκαίρι μετατέθηκε η κυκλοφορία του Resident Evil Re:Verse

*
Η Capcom ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του Resident Evil Re:Verse μετατίθεται για το καλοκαίρι του 2021. Αρχικά, το multiplayer spin-off ήταν προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμο στις 7 Μαΐου, δίχως επιπλέον κόστος για όσους αποκτήσουν το Resident Evil: Village. Τώρα, η ιστοσελίδα του τίτλου ανανεώθηκε με την παρακάτω πληροφορία.



Το Resident Evil Re:Verse είναι ένα six-player deathmatch competitive multiplayer game. Αναλαμβάνετε τον χειρισμό διαφόρων εμβληματικών χαρακτήρων από όλα τα παιχνίδια της σειράς, ενώ το στυλ του μοιάζει λες και βρίσκεστε στις σελίδες ενός comic.

Πρόσφατα έτρεξε ένας αριθμός από περιόδους open beta και ίσως να θυμόσαστε ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης υπήρξαν σημαντικά προβλήματα με την Capcom να αναγκάζεται να την διακόψει για λίγες ώρες, ώστε να διορθωθούν τα θέματα με το matchmaking. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*