Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γκολ και κορυφή στα UK Charts για το FIFA 20

*
Την εβδομάδα που πέρασε, δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο από νέες κυκλοφορίες, γι' αυτό και η κορυφή των UK Charts κατακλύζεται από τις γνωστές, σχεδόν μόνιμες παρουσίες. Μόνο το SnowRunner, ένα offroad haulage simulator, κατόρθωσε να φτάσει μέχρι το 12ο σκαλοπάτι. Από εκεί και πέρα, το FIFA 20 φιγουράρει για μια ακόμα εβδομάδα στην κορυφή, αφήνοντας δεύτερο το Animal Crossing: New Horizons, ενώ καρφωμένο θα λέγαμα στην τρίτη θέση είναι το Call of Duty: Modern Warfare. Τέλος, λογικά με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του Assassin's Creed Valhalla, το Assassin's Creed Odyssey εμφανίστηκε ξανά στα charts, όχι όμως πιο ψηλά από τη θέση νούμερο 30. Αναλυτικά, για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 2 Μαΐου, η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:



1. FIFA 20
2. Animal Crossing: New Horizons
3. Call of Duty: Modern Warfare
4. Mario Kart 8 Deluxe
5. Grand Theft Auto V
6. Star Wars Jedi: Fallen Order
7. Luigi's Mansion 3
8. Final Fantasy VII Remake
9. Red Dead Redemption 2
10. Forza Horizon 4 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*