Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές του Detroit: Become Human

*
Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι οι βασικοί χαρακτήρες του επερχόμενου Detroit: Become Human, είναι ανδροειδή και είναι τρεις στον αριθμό. Με μόλις δύο μήνες να απομένουν για την κυκλοφορία του, η Sony Interactive Entertainment και η Quantic Dream δημοσίευσαν από ένα εισαγωγικό trailer για κάθε πρωταγωνιστή, αναλύοντας το υπόβαθρο τους και τις ξεχωριστές τους ικανότητες. Το βασικότερο μοντέλο εκ των τριών, είναι η Kara (AX400) η οποία επωμίζεται τον ρόλο της οικιακής οικονόμου. Γνωρίζοντας 300 διαφορετικές γλώσσες και πάνω από 9000 συνταγές, ενώ παράλληλα μπορεί να καλύπτει όλες τις ανάγκες που έχει ένα παιδί, φαντάζει η ιδανική βοηθός για ένα σπιτικό, χωρίς τάση για ανυπακοή. Γρήγορα όμως, ο άστατος χαρακτήρας του ιδιοκτήτη της θα αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο για την κόρη του και την Kara, η οποία θα πάρει πρωτοβουλία και θα φυγαδεύσει την μικρή Alice, προς αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης.



Ο Markus (RK200) έχει μία παρόμοια αφετηρία στην ιστορία του, αφού έχει αναλάβει την φροντίδα του Carl Manfred, ενός διάσημου ζωγράφου ο οποίος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πόδια του. Με την πάροδο του χρόνου όμως ο Markus μεταμορφώθηκε στα μάτια του Carl από ένα ανδροειδές, στο παιδί που θα ήθελε να έχει. Η αυξανόμενη συμπάθεια μεταξύ των δύο θα προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στον Leo, τον βιολογικό γιο του Carl, και αυτό θα σηματοδοτήσει την αρχή της περιπέτειας του Markus, ο οποίος θα κληθεί να ηγηθεί της επανάστασης των ανδροειδών, με ότι κινδύνους και ευθύνες μπορεί να συνεπάγεται αυτό.


Ο Connor (RK800) είναι ένα πρωτότυπο το οποίο κατασκευάστηκε από την CyberLife με σκοπό να παρέχει βοήθεια σε ανθρώπους ντετέκτιβ, όπου και όταν προδίδονται από τις δυνατότητες τους. Οι ενσωματωμένες τεχνολογίες που διαθέτει του επιτρέπουν να αναλύει τον περίγυρο του σε μοριακό επίπεδο, να δημιουργεί αναπαραστάσεις περασμένων συμβάντων και να εντάσσεται απροβλημάτιστα σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα. Το δίχως άλλο, όλα αυτά τα εργαλεία θα φανούν κάτι παραπάνω από χρήσιμα στην πρώτη του επίσημη αστυνομική έρευνα. Το Detroit: Become Human θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4, στις 25 Μαϊου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Quantic Dream

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*