Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστοί όλοι οι DLC characters του Samurai Shodown (trailer)

*
Κυκλοφόρησε το Samurai Shodown για PlayStation 4, Xbox One και η λίστα με τους τέσσερις χαρακτήρες που θα εμφανιστούν ως DLC στον τίτλο είναι γνωστή.

Έτσι η Rimururu γίνεται διαθέσιμη τον Αύγουστο, ο Basara τον Οκτώβριο, ο Kazuki Kazama το Δεκέμβριο και ο Wan-Fu είναι ο μόνος που κάνει το άλμα για τη νέα χρονιά μιας και έρχεται το Φεβρουάριο του 2020. Και οι τέσσερις χαρακτήρες είναι κομμάτι του Season Pass, το οποίο είναι δωρεάν μέχρι και τις 30 του μήνα. Μετά από αυτή την ημερομηνία, κοστίζει 19,99 δολάρια, οπότε αρπάξτε το όσο προλαβαίνετε.


Οι εκδόσεις του Samurai Shodown για Switch και PC αναμένονται το τέταρτο τρίμηνο του έτους. Μέχρι τότε το αντίστοιχο launch trailer βρίσκεται παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*