Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του TennoCon 2020

*
Η Digital Extremes κατά την διάρκεια του πρόσφατου της devstream ανακοίνωσε και επίσημα πως το επερχόμενο TennoCon 2020 θα λάβει χώρα στις 11 Ιουλίου 2020 στο Λονδίνο του Καναδά. Η μεγάλη γιορτή για τους fans του Warframe θα είναι μαζί τους για μια ακόμη χρονιά προσφέροντας μπόλικες ανακοινώσεις για τις επερχόμενες προσθήκες του παιχνιδιού.

Μαζί με την ημερομηνία διεξαγωγής του TennoCon, η Digital Extremes μας ανακοίνωσε τις δύο επόμενες προσθήκες που θα δούμε στο παιχνίδι, τα Operation Scarlet Spear και The Deadlock Protocol. Στο Operation Scarlet Spear οι Tenno μαζί με το Railjack τους θα έρθουν αντιμέτωποι με τα sentients που απειλούν το Veil Proxima, ενώ στο The Deadlock Protocol καλούμαστε να σταματήσουμε τα σχέδια των Corpus και να αποκτήσουμε το νέο Warframe του παιχνιδιού, την Protea.


Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το devstream #138 της Digital Extremes απλά κάντε κλι εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*