Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γνωστός insider υποστηρίζει πως σύντομα θα ανακοινωθεί το Bully 2

*
Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο insider Tom Henderson το Bully 2 είναι πραγματικότητα και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Το sequel – απωθημένο των fans της Rockstar Games επρόκειτο να εμφανιστεί στα The Game Awards 2021 (σύμφωνα, πάντα, με τον Henderson) όμως η αποκάλυψή του αναβλήθηκε για αργότερα. Η συνέχεια του πρώτου Bully άργησε πολλά χρόνια (κόσμος το περιμένει από τα μέσα της δεκαετίας των ‘00s) και ο λόγος είναι - μεταξύ άλλων - η τεράστια επιτυχία των Grand Theft Auto V και Red Dead Redemption 2.

Φήμες ήθελαν το Bully 2 να ακυρώνεται για χάρη της ανάπτυξης του Grand Theft Auto 6, όμως ο Henderson αναφέρει πως υπάρχει ήδη κόσμος που έχει δει μια playable έκδοση του παιχνιδιού. Τους ισχυρισμούς του έρχεται να ενισχύσει ο Blake Hester του Game Informer, ο οποίος ανέφερε με δημοσίευση στο Twitter το γεγονός ότι το παιχνίδι παραλίγο να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2021.

Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν τότε δεν αποκλείεται η Rockstar να μας επισημοποιήσει την ύπαρξη του παιχνιδιού μέσα στους επόμενους μήνες. Μέχρι τότε όμως καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*