Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δίχως αποκλειστικό mode για PlayStation το Call of Duty: Vanguard

*
Το Call of Duty: Vanguard, σε αντίθεση με τους προηγούμενους δύο τίτλους της σειράς, δε θα διαθέτει αποκλειστικό mode για PlayStation. Η Activision έδωσε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του παιχνιδιού, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 5 Νοεμβρίου, στην ημερομηνία δηλαδή που αναμένεται να κυκλοφορήσει. Μαζί έδωσε λεπτομέρειες και για το Season 1, το οποίο θα ξεκινήσει στις 2 Δεκεμβρίου μαζί με τον καινούργιο χάρτη του Call of Duty: Warzone, τον Caldera.

Αμέσως μετά, στο PlayStation Blog, η Activision ενημέρωσε τους κατόχους PlayStation 5 και PlayStation 4 για το αποκλειστικό περιεχόμενο του τίτλου για αυτές τις κονσόλες. Έτσι λοιπόν μάθαμε πως δε θα υπάρχει αποκλειστικό mode για τους παίκτες των κονσόλων της Sony. Το Call of Duty: Modern Warfare του 2019 περιείχε το Special Ops Survival mode ως timed-exclusive του PlayStation 4 για ένα χρόνο, ενώ το Call of Duty: Black Ops Cold War περιείχε ένα Zombies mode με το όνομα Onslaught, επίσης timed-exclusive για ένα χρόνο (τόσο σε PlayStation 4 όσο και σε PlayStation 5).

Στην περίπτωση του Call of Duty: Vanguard, οι παίκτες των PlayStation 5 και PlayStation 4 που θα αγοράσουν το Vanguard Battle Pass Bundle θα επωφεληθούν 5 επιπλέον tier skips, ενώ όσοι είναι ενεργά μέλη της συνδρομής PlayStation Plus θα λάβουν από ένα in-game bundle για κάθε season του παιχνιδιού. Το πρώτο από αυτά θα περιέχει, μεταξύ άλλων, ένα operator skin και ένα weapon blueprint. Επιπλέον όσοι χρήστες παίζουν μεταξύ τους θα λαμβάνουν 25% επιπλέον weapon XP, ενώ αναμένονται αποκλειστικά μηνιαία double XP events που θα διαρκούν 24 ώρες. Τέλος, οι εκδόσεις του παιχνιδιού για κονσόλες PlayStation θα προσφέρουν δύο επιπλέον loadout slots.


Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sledgehammer Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*