Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε ένα νέο gameplay video του Outriders με το class του Pyromancer

Η Square-Enix κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της co-op RPG shooter Outriders και αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους video με gameplay του τίτλου. Στο παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε 15 λεπτά δράσης χρησιμοποιώντας το class του Pyromancer, ο οποίος μπορεί να δαμάσει τη φωτιά. Η βιντεοσκόπηση έχει γίνει χρησιμοποιώντας ένα PC με GPU: RTX 3070, CPU: Ryzen 7 5800x, 32GB ram, Ultra graphics settings 1080p και DLSS: ULTRA-PERFORMANCE. Τα υπόλοιπα διαθέσιμα classes του νέου τίτλου είναι ο trickster με χειρισμό του χρόνου, ο devastator που δημιουργεί δονήσεις και ο technomancer ο οποίος κάνει χρήση συσκευών.

Το Outriders κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC μέσω Steam, Epic Games Store και Google Stadia.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*