Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε την θρυλική Uncharted 2 Fortune Hunter Edition σε ελληνική παρουσίαση

*
H θρυλική και υπερ-συλλεκτική Uncharted 2 Fortune Hunter Edition παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε ελληνικό video και μπορείτε να το δείτε στο άρθρο μας. Η ειδική αυτή έκδοση του τίτλου της Naughty Dog βρέθηκε στο studio της εκπομπής Game R1 στην COSMOTE TV και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο ελληνικό κοινό. Στην εκπομπή υπάρχει ακόμη μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος αναλύει το αν κάνει ή όχι κακό στα μάτια του θεατή η πολύωρη ενασχόληση με το gaming, ενώ γίνεται και δοκιμή του Luigi’s Mansion 3. Δείτε το νέο επεισόδιο του Game R1 και απολαύστε την μοναδική αυτή ευκαιρία να δείτε από κοντά την Uncharted 2 Fortune Hunter Edition, μέσα από τον παρακάτω player.


H εκπομπή Game R1 προβάλλεται κάθε Παρασκευή 22.30 από το COSMOTE Sport 1 HD και είναι διαθέσιμη μετά από μερικές ώρες στο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube, ελεύθερα και για όλους (ασχέτως αν έχουν συνδρομή ή όχι στην πλατφόρμα). Παρουσιάζουν οι Παύλος Παπαπαύλου και Κορίνα Ντιλενιάν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*