Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το GTA 3 να τρέχει στο Nintendo Switch (video)

Modder, μέλος του homebrew community του Nintendo Switch, κατάφερε να κάνει το Grand Theft Auto 3 να τρέχει στην κονσόλα της Nintendo. Το GTA 3 δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα για το Nintendo Switch, όμως ο modder Graber κατάφερε να κάνει port το παιχνίδι από PC. Ο τίτλος τρέχει σε 1080p / 30fps και 720p / 30fps σε docked και handheld mode αντίστοιχα, όμως υπάρχει και η επιλογή για unlocked framerate. Τότε βέβαια είναι που εμφανίζονται διάφορα προβλήματα με glitches, αλλά και με τα physics του παιχνιδιού.

Το αρχικό audio format του GTA 3 είναι συμπιεσμένο, κάτι που δυσκολεύει την απόδοση του τίτλου στο Switch, καθώς η CPU της κονσόλας προσπαθεί να αποκρυπτογραφίσει τη μουσική και το διάλογο. Η λύση του modder ήταν ένα batch-convertion ολόκληρης της βιβλιοθήκης του παιχνιδιού, έτσι ώστε να μη σπαταλά τους περιορισμένους πόρους του Switch. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το Switch να έχει modded firmware.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*