Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το νέο trailer για το Sons of the Forest

Η Endnight Games δημοσίευσε το δεύτερο trailer για το Sons of the Forest, ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του τίτλου. Πρόκειται για ένα αναμενόμενο παιχνίδι κατηγορίας survival, το οποίο είναι sequel του The Forest του 2018. Στο νέο trailer βλέπετε στην αρχή, ορισμένους χαρακτήρες μέσα σε ένα ελικόπτερο που χάνει τον έλεγχο και πέφτει σε άγνωστο δάσος. Στη συνέχεια παρακολουθείτε εικόνες επιβίωσης μέσα στο δάσος ενάντια σε κάτι περίεργα πλάσματα που φαίνεται πως κατοικούν εκεί. Κόψτε, κορμούς δέντρων, ανάψτε φωτιά να ζεσταθείτε, φτιάξτε τα δικά σας όπλα και γενικά επιβιώστε.

Άγνωστη παραμένει για την ώρα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Sons of the Forest, όπως και τα συστήματα στα οποία θα κυκλοφορήσει.


Το Δείτε το νέο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*