Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δείτε το πρώτο trailer του Earth Defense Force: World Brothers

Η D3 Publisher ανακοίνωσε πρόσφατα ένα spinoff EDF voxel game με όνομα Earth Defense Force: World Brothers. Τώρα μπορούμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στον επερχόμενο τίτλο μέσα από το debut trailer του που περιέχει και gameplay του παιχνιδιού.

Για πρώτη φορά λοιπόν ένα παιχνίδι Earth Defense Force διαδραματίζεται σε voxel world, σε έναν ήρεμο περιβάλλον όπου συμβαίνει κάτι τρομακτικό με αποτέλεσμα τα πάντα να σπάσουν σε μικρότερα κομμάτια και να σκορπιστούν παντού. Όλα αυτά τα κομμάτια τετραγωνισμένης γης μετατρέπονται σε περιοχές τις οποίες ο παίκτης πρέπει να εξερευνήσει, ερχόμενος αντιμέτωπος με εχθρούς - κύβους.


Το Earth Defense Force: World Brothers θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και Nintendo Switch μέσα στο 2020 για την αγορά της Ιαπωνίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*