Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεκέμβριο έρχεται το Wattam (trailer)

Η Funomena, η ομάδα του Keita Takahashi, τον οποίο γνωρίσαμε από δημιουργίες όπως Katamari Damacy και Noby Noby Boy, ανακοίνωσε ότι ο νέος τίτλος της, ονόματι Wattam, έχει (περίπου) ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Wattam, που εκδίδεται από την Annapurna Interactive, αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριο για PC και PS4. Στην περίπτωση του PC, η διάθεση θα γίνει μέσω του Epic Games Store.

Αν αναρωτιέστε για την παράνοια που πηγαίνει πακέτο με τα έργα του Keita Takahashi, να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι ο κόσμος του Wattam γίνεται σκορποχώρι ύστερα από φοβερή έκρηξη και ο παίκτης καλείται να βοηθήσει το δήμαρχο για να φτιάξει αλυσίδες με χαρακτήρες όπως Poop, Cloud και Sushi, να δημιουργήσει πολύχρωμες εκρήξεις και να φέρει πίσω τους κατοίκους του Wattam. Αλλά είναι χρυσά τα Poop. Άλλη χάρη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*