Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της ΕΑ η Jade Raymond

*
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Electronic Arts, η Jade Raymond ιδρυτής της Motive Studios, δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της εταιρείας. Τα καθήκοντά της θα αναλάβει η Samantha Ryan, που έχει επίσης υπό την επίβλεψή της τις EA mobile, Maxis και Bioware. Εκπρόσωπος της ΕΑ δήλωσε σχετικά, "Η EA Studios επικεντρώνεται στο να προσφέρει στους παίκτες περισσότερο δημιουργικά παιχνίδια και περιεχόμενο. Η Laura Miele και η ομάδα της, έχουν κάνει αρκετά βήματα στο εσωτερικό της εταιρείας, για την υποστήριξη των δημιουργών παιχνιδιών, όπως η επέκταση των αρμοδιοτήτων της Samantha Ryan, που θα ηγείται επιπλέον studios, όπως η Motive. Η Samantha είναι γνωστή για τις ικανότητές της να καθοδηγεί το δημιουργικό σχεδιασμό και την υποστήριξή της στις διάφορες ομάδες, προκειμένου να δίνουν ζωή στο όραμά τους. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε τίτλους όπως The Sims, Batman: Arkham City, No One Lives Forever αλλά και το πολυαναμενόμενο Anthem. Μετά από αυτή την απόφαση, η Jade Raymond αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση της στην Electronic Arts. Το διάστημα που βρισκόταν μαζί μας, η Jade βοήθησε στη δημιουργία υπέροχων ομάδων και τα projects στη Motive αλλά και σε άλλα studios συνεχίζονται κανονικά. Εκτιμούμε τις προσπάθειές της και της ευχόμαστε τα καλύτερα στη νέα της περιπέτεια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*