Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν είναι υποστηρικτής των εξαγορών η Nintendo, αν και δεν τις αποκλείει

*
Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, μίλησε στην πρόσφατη ενημέρωση επενδυτών της εταιρείας και όπως ήταν λογικό, ρωτήθηκε για τις εξαγορές που γίνονται στη βιομηχανία και το αν ενδιαφέρουν την ιαπωνική εταιρεία. Ο επικεφαλής της απάντησε πως «η εταιρεία μας είναι χτισμένη σε προϊόντα που έχουν δημιουργήσει οι υπάλληλοί της. Το να προσθέσει κανείς μαζικά κόσμο που δεν έχει το Nintendo DNA δεν θα είναι σίγουρα θετικό». Ωστόσο, στη συνέχεια της συζήτησης τόνισε πως δεν είναι κάθετα αντίθετος σε τέτοιες διαδικασίες και πως η εταιρεία είναι ανοιχτή σε ευκαιρίες, αν της παρουσιαστούν και κριθούν απαραίτητες. Επανέλαβε όμως και πάλι πως όλα περιστρέφονται γύρω από το “Nintendo DNA”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*