Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα έχει optical audio port το Xbox Series X

*
Η ροή των πληροφοριών για το Xbox Series X έχει αρχίσει να είναι πιο συχνή και όπως αποκαλύφθηκε, η νέα κονσόλα δεν θα έχει τελικά optical audio output (S/PDIF) interface. Η είδηση βγήκε μετά από το Game Stack Live presentation της Microsoft, όταν χρήστες το εντόπισαν σε ένα κοντινό πλάνο του πίσω τμήματος της κονσόλας. Η παρουσίαση ήταν από αυτές που θα γίνονταν στο πλαίσιο του GDC 2020 και το IGN επιβεβαίωσε την εξέλιξη με την Microsoft. H εξέλιξη αυτή σίγουρα δεν θα ικανοποιήσει όλους τους καταναλωτές και ιδιαίτερα αυτούς που χρησιμοποιούσαν για τα του ήχου κάποιο σχετικό εξοπλισμό. Μπορείτε να δείτε και στη συνέχεια του άρθρου το tweet που ξεκίνησε όλη την έρευνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • stali84
    • Η αλήθεια είναι ότι τεχνολογία πάει μπροστά οπότε κάποια στιγμή ήταν λογικό να γίνει αυτό μιας και το hdmi όλο γίνεται και καλύτερο, έχει περάσει πιστεύω σε ποιότητα ήχου την οπτική ίνα, και λιγοστεύουμε και το μπάχαλο εάν μπορούμε να πούμε των πολλών καλωδίων.

    • stali84
    • Βέβαια να προσθέσω ότι υπάρχει μια πολύ εύκολη παράκαμψη όσοι παίζουν σε τηλεόραση, συνδέεις το χβοχ με hdmi στην τηλεόραση και από την τηλεόραση βγάζεις οπτική ίνα στο ήχοσύστημα.

*