Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα απαιτεί συνδρομή PS Plus το Call of Duty: Warzone

*
Όπως ανακοίνωσε η Activision, οι κάτοχοι PlayStation 4 δεν απαιτείται να έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο Call of Duty: Warzone. Πάντως, όσοι διαθέτουν ενεργή συνδρομή θα μπορέσουν να κατεβάσουν δίχως επιπλέον χρέωση το Warzone Combat Pack από το PS Store.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους κατόχους Xbox One. Από τη μία είναι υποχρεωτική η ύπαρξη ενεργής συνδρομής στο Xbox Live, από την άλλη δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Combat Pack.


Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το free-to-play battle royale game που θα είναι διαθέσιμο για όσους έχουν ήδη αγοράσει το Modern Warfare από Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 και ώρα Ελλάδας 17:00μμ, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 21:00μμ την ίδια ημέρα.

Έως και 150 παίκτες θα βρίσκονται κάθε φορά στο πεδίο μάχης του Call of Duty: Warzone. Πρόκειται για μια νέα εμπειρία βγαλμένη από τον κόσμο του Call of Duty: Modern Warfare, γεμάτη έντονη δράση και ατελείωτη διασκέδαση. Αρχικά οι παίκτες θα δημιουργούν τριάδες και θα μάχονται σε δύο επικά modes.

Το πρώτο είναι το κλασσικό Battle Royale mode, με νέους, πρωτοποριακούς μηχανισμούς και το άλλο ονομάζεται Plunder, με τις αντίπαλες ομάδες να μάχονται για το ποια θα συγκεντρώσει περισσότερο in-match Cash.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Αυτο ξερουμε γιατι συμβαινει; Γιατι δλδ η Microsoft κλειδωνει τα free to play πισω απο το Gold; Υπαρχει καποια επισημη αιτιολογηση ή καποια εξηγηση περα απο το χρηματικο κινητρο;

*