Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα διοργανωθεί E3 2020 online event

*
Η ESA, διοργανώτρια της E3 είχε ανακοινώσει το πλάνο της για μια online έκδοση της E3 2020 που ακυρώθηκε. Όταν ακύρωσε το φυσικό event τον προηγούμενο μήνα, η ESA δήλωσε πως "διερευνούσε επιλογές με τα μέλη της για να παρουσιάσει τις ανακοινώσεις της βιομηχανίας τον Ιούνιο του 2020".

Σύμφωνα με το PC Gamer ωστόσο, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, η ESA θα βοηθήσει τις εταιρίες στις ανακοινώσεις τους. Με άλλα λόγια, κάποιες εταιρίες είτε θα προχωρήσουν σε online παρουσιάσεις ή δεν θα παρουσιάσουν τίποτα.


Αν δεν έχετε ενημερωθεί, η ESA ανακοίνωσε ήδη τις ημερομηνίες διεξαγωγής της E3 2021, η οποία θα γίνει του χρόνου στα μέσα Ιουνίου. Επιπλέον, η Microsoft έδωσε στην δημοσιότητα τα πλάνα της για διοργανώσεις καθώς η ίδια αλλά και η Sony σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν χωρίς καθυστέρηση τις νέες κονσόλες τους παρά την πανδημία του κορονοϊού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*