Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα είναι επεκτάσιμος κατά το λανσάρισμα ο αποθηκευτικός χώρος του PS5

*
Ο SSD του PlayStation 5 είναι ένας από τους γρηγορότερους σκληρούς δίσκους που υπάρχουν, ωστόσο το μεγεθός του είναι σχετικά μικρό. Αρκετοί θα ήθελαν να επεκτείνουν τον αποθηκευτικό χώρο, ωστόσο η Sony ανακοίνωσε αυτό δεν θα είναι δυνατό από την πρώτη μέρα. Αν και το PlayStation έχει εσωτερικό slot για να προστεθούν SSDs, η Sony θα το απενεργοποιήσει την ημέρα κυκλοφορίας την κονσόλας και θα το ενεργοποιήσει ξανά με μελλοντικό update.

O λόγος σύμφωνα με την εταιρία είναι ότι οι τωρινοί M.2 SSDs (οι σκληροί που υποστηρίζει το PlayStation 5) δεν είναι αρκετά γρήγοροι για τις απαιτήσεις της κονσόλας, δεν είναι αρκετά μικροί για να χωρέσουν στο slot ή δεν είναι συμβατοί με το I/O Controller της Sony.


Στα θετικά όμως, το PlayStation 5 θα υποστηρίζει εξωτερικό USB Hard Drive, όποτε αν θέλετε να μεταφέρετε τα παιχνίδια από το PlayStation 4 για να παίξετε στο PlayStation 5, καθώς τα παιχνίδια της προηγούμενης κονσόλας δεν χρειάζονται την ταχύτητα του σκληρού δίσκου του PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*