Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα λάβει μέρος στο Game Developers Conference η Microsoft

*
Η Microsoft προστέθηκε στον κατάλογο των εταιρειών που ακύρωσαν τη συμμετοχή τους στο Game Developers Conference, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Η εταιρεία χαρακτηρίζει την απόφαση πολύ δύσκολη και σημειώνει ότι πάρθηκε κατόπιν καθοδήγησης από τις παγκόσμιες αρχές στο χώρο της υγείας. Η Microsoft θέτει σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία των παικτών, των developers, των υπαλλήλων και των συνεργατών της σε όλο τον κόσμο.


Σε περίπτωση που σκοπεύατε να παρακολουθήσετε τα όσα είχε να παρουσιάσει η Microsoft κατά τη διάρκεια του GDC, η εταιρεία σκοπεύει να διοργανώσει ένα online event την εβδομάδα του GDC. Σε αυτό δεν περιλαμβάνονται τα προγραμματισμένα Gaming for Everyone που αναβάλλονται επ' αόριστο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*