Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα παρουσιαστεί κάποιο Star Wars game στο EA Play 2021

*
Η EA ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει καμία ανακοίνωση για Star Wars game κατά τη διάρκεια του επερχόμενου EA Play 2021. Το καλοκαιρινό event της εταιρείας έρχεται σε λίγες ημέρες και όπως ήταν λογικό, αρκετοί περίμεναν να ακούσουν κάτι σχετικό. Οι προσδοκίες αυτές εξαφανίζονται, αφού πλέον έχουμε επίσημη τοποθέτηση από τον λογαριασμό των EA Star Wars games στο Twitter.



To tweet δεν αναφέρει κάτι…συγκλονιστικό, πέραν του ότι οι επόμενες ανακοινώσεις για Star Wars game από την ΕΑ θα γίνουν το 2022. Πλέον μένει να δούμε που θα επικεντρωθεί η εκδήλωση της 22ης Ιουλίου, η οποία και σίγουρα θα φέρει στο φως της δημοσιότητας περισσότερο υλικό για τα Battlefield 2042 και FIFA 22. Περισσότερα, την επόμενη εβδομάδα λοιπόν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*