Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Δεν θα προσθέσουμε διαφημιστικά spots στα παιχνίδια μας για κονσόλες" τονίζει η EA

*
Η Electronic Arts αρνείται δημοσιεύματα που τη θέλουν να προσθέτει διαδημίσεις σε video games της για κονσόλες. Όλα ξεκίνησαν από ένα ρεπορταζ της ιστοσελίδας Axios πριν μερικές μέρες, που υποστήρίζει ότι τόσο η EA, όσο και η Hi-Rez Studios της Tencent, έχουν συμφωνήσει να ενσωματώσουν στα παιχνίδια τους την πλατφόρμα προβολής διαφημίσεων playerWON.

"Μετά από τις εσφαλμένες πληροφορίες ότι θα προσθέσουμε διαφημίσεις στα video games μας, θα θέλαμα να διευκρινήσουμε πως πρόκειται για κάτι που δεν το εξετάζουμε για την ώρα ούτε έχουμε υπογράψει κάποια σχετική συμφωνία. Προτεραιότητά μας παραμένει να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπερία στους παίκτες", δήλωσε εκπρόσωπος της ΕΑ.


Πάντως, ίσως να θυμόσαστε ότι κατά την διάρκεια των αγώνων του UFC 4 εμφανίζονταν διαφημίσεις κάτι που αφαιρέθηκε άμεσα από την ΕΑ, μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών, με τον publisher να αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*