Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν ολοκληρώθηκε η επέκταση των Xbox Game Studios, δηλώνει ο Phil Spencer

*
Για μια ακόμα φορά ο Phil Spencer δήλωσε ότι η επέκταση των Xbox Game Studios δεν έχει ολοκληρωθεί και οι εξαγορές ταλαντούχων ομάδων ανάπτυξης θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Σημείωσε ότι είναι υπερήφανος για ορισμένους από τους δημιουργούς που επιλέχθηκαν να προστεθούν στην οικογένεια της Xbox και με ορισμένους από αυτούς υπήρχε ήδη μακροχρόνια συνεργασία.

"Τους προσφέρουμε οικονομική σταθερότητα. Δεν είναι μόνο η επιτυχία του επόμενου παιχνιδιού τους. Θέλω να τους προσφέρω περισσότερες δυνατότητες για δημιουργία, πιο ελαστικά χρονοδιαγράμματα όταν πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτός είναι ο στόχος μου, πιστεύουμε στη δύναμη του περιεχομένου. Οπότε πάντοτε αναζητούμε ανθρώπους που πιστεύουμε ότι μας ταιριάζουν και ομάδες που μπορούν να προσαρμοστούν στην στρατηγική μας. Σίγουρα δεν έχουμε ολοκληρώσει με τις εξαγορές", είπε ο Spencer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*