Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν υπάρχουν σχέδια σχετικά με DLC για το Final Fantasy VII Remake Intergrade

*
Σύμφωνα με τον co-director του Final Fantasy VII Remake Intergrade, για την ώρα δεν υπάρχουτν σχέδια σχετικά με DLC για το παιχνίδι. Ο Tetsuya Nomura, που είναι και creative director των Final Fantasy VII: First Soldier και Final Fantasy VII: Ever Crisis, έδωσε νέες πληροφορίες και για τους τρεις τίτλους σε νέα του συνέντευξη.

Στο Yuffie episode του Final Fantasy VII Remake Intergrade, ο μοναδικός playable χαρακτήρας θα είναι αυτός της Yffie. Οι παίκτες θα μπορέσουν όμως να ενεργοποιήσουν το Link Mode με το Sonon με το πάτημα του πλήκτρου L2. Το επεισόδιο θα περιέχει και επιπλέον material και summons. Όσον αφορά στο μέλλον του παιχνιδιού, ο Nomura σχολίασε πως η ομάδα του στοχεύει στην ολοκλήρωση του roadmap και έχει αφήσει στην άκρη οποιεσδήποτε σκέψεις σχετικά με ένα νέο DLC.

Το Final Fantasy VII: First Soldier που βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτήν τη στιγμή είναι ένα battle royale game που θα περιέχει πολλά κλασικά στοιχεία του franchise, αλλά και job change elements, έτσι ώστε να προσελκύσει περισσότερο κόσμο. Προγραμματίζεται μάλιστα ένα closed beta test, δίχως να παρέχονται για την ώρα περαιτέρω πληροφορίες σχετικά.

Όσο για το Final Fantasy VII: Ever Crisis, ο Tetsuya επιβεβαίωσε πως όλα τα chapters του (10 στο σύνολο) θα είναι playable δίχως χρέωση, με τα micro-transactions να περιορίζονται στη μορφή weapon gacha. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν ειδικά dungeons και μάχες που θα μπορέσουν να κάνουν trigger οι παίκτες, οι οποίες θα ξεφεύγουν από τα όρια της ιστορίας του τίτλου, επιτρέποντας στους παίκτες να αντιμετωπίσουν εχθρούς αρκετά δυνατότερους από το φυσιολογικό. Τέλος, η μουσική του βασίζεται στο original game.

Ολοκληρώνοντας υποσχέθηκε πολλά σχετικά νέα μέσα στο υπόλοιπο του 2021, αλλά και το 2022. Το Final Fantasy VII Remake είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation 4. Η αναβαθμισμένη έκδοσή του για το PlayStation 5, το Final Fantasy VII Remake Intergrade θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*