Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεύτερο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το New Super Lucky’s Tale

*
H Playful Corp. ανακοίνωσε την κυκλοφορία του New Super Lucky’s Tale για το Nintendo Switch πριν μερικούς μήνες και τώρα ήρθε η ώρα για το δεύτερο trailer και την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Το παιχνίδι θα φτάσει λοιπόν, για την υβριδική κονσόλα της Nintendo, στα ράφια των καταστημάτων στις 8 Νοεμβρίου και θα δώσει στους κατόχους της την ευκαιρία να ζήσουν την πολύχρωμη εμπειρία του χαριτωμένου πρωταγωνιστή Lucky.

To Super Lucky’s Tale κυκλοφόρησε αρχικά το 2017 για PC και Xbox One, ήταν προγραμματισμένο να ετοιμαστεί και VR, ωστόσο το πλάνο άλλαξε και κατέληξε τελικά (κοντά στα μέσα της φάσης ανάπτυξης) ένα 3D platformer. Δείτε το νέο trailer και ετοιμαστείτε για την κυκλοφορία του στο Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*