Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημητριακά Super Mario από την Kelloggs

*
Ζήσαμε κι εμείς τι εποχές που ψάχναμε στα κουτιά της Kelloggs μήπως και βρούμε κάποιο ενδιαφέρον δώρο. Τώρα η Nintendo προσπαθεί να ανακαλύψει εκ νέου τον τροχό με τα Super Mario Cereal. Αυτή τη φορά, το δώρο θα είναι ένα NFC tag, που θα περιέχεται σε κάθε πακέτο των εν λόγω δημητριακών και όπως συμβαίνει με κάθε amiibo, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Nintendo Switch. Το δώρο θα είναι είτε χρυσά νομίσματα, είτε μια καρδιά για τους παίκτες του Super Mario Odyssey, δίχως για την ώρα να έχει γίνει γνωστό αν το amiibo θα είναι μιας χρήσης ή αν είναι δυνατή η χρήση του και σε άλλους τίτλους. Μιας και η Kelloggs δραστηριοποιείται στη χώρα μας εδώ και αρκετές δεκαετίες, δεν αποκλείεται να δούμε τα δημητριακά Super Mario στα ράφια των εγχώριων καταστημάτων. Η διάθεσή τους στην αγορά θα ξεκινήσει στις 11 Δεκεμβρίου και σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*